Ürünler

Haberler

Ana Sayfa > Ürünler > Füme & Marine > Somon Füme

Leröy Somon Füme Loin

 
Üretim Detayı Somon balığının sırt kısmından fileto çıkarılması, kılçık ve derisinin alınarak kuru tuzlanması, dumanlanması ve vakum ambalajlanması ile elde edilen bir üründür.
Ambalaj Değişken ağırlıklı, 400 - 600 g
Raf Ömrü Taze 0ºC / +4ºC’de 21 gün
Donuk -18ºC’de 1 yıl
Koli Ağırlığı Değişken ağırlıklı; ≈ 10 kg
Koli Ambalajı Beyaz karton kutu, markalı
Etiket Bilgileri SOMON FÜME LOIN
İçindekiler
Muhafaza derecesi
Besin Değerleri (100 g)
Üretim Parti No.
Üretim izin tarih ve no.
Üretim Tarihi / Son Kullanma Tarihi
Net Ağırlık

Ürün Kataloğumuz için tıklayın