Ana Sayfa > Ürünler > Füme & Marine > Somon Füme
Leröy Somon Füme Loin
Üretim Detayı | Somon balığının sırt kısmından fileto çıkarılması, kılçık ve derisinin alınarak kuru tuzlanması, dumanlanması ve vakum ambalajlanması ile elde edilen bir üründür. | ||
---|---|---|---|
Ambalaj | Değişken ağırlıklı, 400 - 600 g | ||
Raf Ömrü | Taze 0ºC / +4ºC’de 21 gün Donuk -18ºC’de 1 yıl |
||
Koli Ağırlığı | Değişken ağırlıklı; ≈ 10 kg | ||
Koli Ambalajı | Beyaz karton kutu, markalı | ||
Etiket Bilgileri | SOMON FÜME LOIN İçindekiler Muhafaza derecesi Besin Değerleri (100 g) Üretim Parti No. Üretim izin tarih ve no. Üretim Tarihi / Son Kullanma Tarihi Net Ağırlık |